Monday, 18 April 2011

Akhirnya kelihatan Jalan Keluar

Alhamdulillah..lama tak update blog ni.. sedar tak sedar dah final exam utk semester satu ni dan berjaya jugak membuktikan TV bukan segala-galanya. hehehe.. teringat lagi masa first orientasi(MDS) berjalan ke sana ke mari, pergi UiTM Shah Alam, tension, marah, gelak, muzik, dan segalanya dah di lalui sampai la ke akhir semester ni... Alhamdulillah... hidup pun aku...tak mati pon..sekarang ni final exam season.... Allah rasa tak cukup usaha aku ni... apa-apa pon tawakal pada Allah SWT.. tak berani nak letak harapan yg tinggi... tapi tengok je la nanti, sama ada terus atau dismiss,,, ok wassalam